Darrer dia fort de les Nits d’Estiu del CaixaForum. Durant nou dimecres, cinc de juliol i quatre d’agost, el centre cultural ha programat diverses actuacions amb una varietat d’espectacles gratuïts i de pagament que s’han dut a terme als diferents espais del recinte.

Una nit per a tots els gustos

L’artista Paloma Muñoz ha presentat la peça escènica ‘Blackpool‘, un espectacle de dansa contemporània que dialoga amb un enorme neó de l’artista Luciano Fontana, que es troba de forma permanent al vestíbul del centre cultural. Joan Català ha omplert de públic el pati anglès amb l’espectacle ‘Pelat‘. Una proposta arriscada de circ i teatre que gira al voltant d’un tronc i que compta amb la participació del públic. Broadway Babies ha omplert l’Auditori amb un públic interessat pels musicals. No hi han faltat ‘Hello Dolly!’, ‘Chicago’ o ‘West side story’.

L’aposta pels microconcerts

Magalí Sare & Sebastià Gris

 també han actuat el darrer dia del festival Nits d’Estiu al carrer modernista. Aquest espectacle i el de Paloma Muñoz han estat gratuïts. La formació ha presentat un repertori de jazz, música moderna, cançons populars i temes propis. Aquests artistes formen part del cicle de microconcerts que el CaixaForum organitza al llarg de l’any. “És un suport a artistes emergents que normalment no tenen accés als grans escenaris de la ciutat però que tenen talent” explica Josep Miquel del Campo, responsable de planificació del CaixaForum.

Més del 90 % de les entrades venudes

El festival nocturn Nits d’Estiu del CaixaForum se celebra des del 2002. Durant els dimecres de juliol i agost s’han programat concerts i altres arts escèniques, així com un menú temàtic a la cafeteria. Cada dia s’han venut més del 90 % de les entrades. Els dilluns i dijous també s’hi han programat pel·lícules i durant tots els dies que s’ha celebrat, al marge d’oferir espectacles culturals, les exposicions també han estat obertes al públic fins a les 23 hores.