La plaça de Catalunya ha torna a ser l’epicentre de la programació de les festes nadalenques de Barcelona aquest 2023. Com cada any per a aquestes dates, el Barcelona Festival de Nadal ha ofert durant 14 dies un conjunt d’activitats festives que cada dia han tancat amb l’espectacle ‘Una taula’, de la companyia Agrupación Señor Serrano.


Reflexions sobre la tradició dels àpats de Nadal

Segons el comissariat del Barcelona Festival de Nadal, Oriol Martí, ‘Una taula’ és un espectacle “actoral, coreogràfic, cinematogràfic, musical i també mecànic” que parla sobre “les relacions interpersonals, del benestar i també del malestar que pot haver en una taula” en un context de celebració i festivitat nadalenca.

Un espectacle coral i de gran format signat pel Premi Ciutat de Barcelona, la companyia Señor Serrano, en que s’ha pogut veure una pantalla gegant a la part superior on es podia veure els detalls en directe dels que passava a la part inferior, al damunt de l’escenari.

La música i la veu, han anat a càrrec d’onze músics del Taller de Músics, interpretant una banda sonora que fusiona el flamenc, el jazz i la rumba. Cube.bz han signat l’escenografia i la il·luminació d’aquest gran espectacle.