La basílica de la Sagrada Família s’ha omplert aquest dijous al vespre de música i esperit nadalenc amb el tradicional Concert de Nadal. El temple va sortejar 350 entrades dobles per poder assistir a aquest tradicional concert, que ha comptat amb diversos cors, mixtos i infantils, i amb la participació del públic assistent.

Aquest any hi han participat els cors de l’Agrupació Cor Madrigal, juntament amb corals infantils d’arreu de Catalunya i cors del barri de la Sagrada Família. Tots ells acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Pere Lluís Biosca i amb Joan Seguí a l’orgue.

Els cors han interpretat una selecció de la ‘Cantata de Sant Nicolau’, de Benjamin Britten; la suite ‘Una nit de Nadal’, de Rafel Ferrer i Fitó, i ‘El noi de la mare’, arranjada per Bernat Vivancos. També han interpretat per a l’ocasió una peça nadalenca d’estrena composta per Antoni Ros-Marbà.

Cantada de nadales a la façana del Naixement

Tot just abans del concert, a les 18.30 h, s’ha fet una cantada de nadales al carrer de la Marina, davant de la façana del Naixement, a càrrec de diverses corals del barri del Raval i del Gòtic, KorraVal Evolution, Dona Gospel, Cor de Dones del Xamfrà, Món Raval, Girasol, Cor Turull, Cor Drassanes, Cor Kudyapi, Flors de Maig i Trencacors i Musicals Choir, que han ofert un repertori de nadales tradicionals catalanes i cançons de Nadal d’arreu del món.

Què vols saber del Nadal 2023?