A partir de dimecres, 2 d’agost, torna al Parc d’Atraccions del Tibidabo l’espectacle estrella de l’estiu, ‘Laser show’. Les persones que visitin el parc d’atraccions podran acabar la jornada amb una experiència que barreja llums, colors i música. L’activitat tindrà lloc els vespres del mes d’agost, de dimecres a diumenge, a les 21.30 h a la plaça dels Somnis.

Més d’una dècada després de la seva estrena, aquest espectacle continua sorprenent els visitants. Amb el nom ‘Laser show 2.0’, la funció oferirà una demostració audiovisual d’animacions musicals que juguen amb els efectes de llum i de so i que contrasten amb la silueta urbana de la ciutat de Barcelona.

Amb aquesta mena de propostes, el Tibidabo combina l’essència de l’espai històric amb les noves experiències basades en la innovació i la tecnologia. Aquesta és la recepta que també ha aplicat en dues de les noves propostes de la temporada: la incorporació de realitat virtual a la muntanya russa i l’atracció de realitat virtual immersiva Beyond, que va estrenar el mes de juny passat.

‘Les mascotes per Barcelona’, un nou espectacle

El Tibidabo estrenarà també aquest 2 d’agost l’espectacle ‘Les mascotes per Barcelona’. A través de cançons i activitats, Ti, Bi, Da i Bo compartiran amb les famílies que visitin el parc tot allò que han viscut, après i experimentat als carrers de Barcelona. Serà cada vespre, a partir de les 19 h, a la plaça del Jardí.

Aquesta novetat se suma a l’agenda d’activitats d’estiu del parc. Hi destaquen les funcions de titelles del Marionetàrium o les projeccions de les pel·lícules ‘Meg and the lost scepter’ i ‘Wanted alive’ en 4D al cinema Dididado. Els horaris d’aquestes activitats i de la resta que programa el parc, es poden consultar al web del Tibidabo.