La muntanya russa del Tibidabo estrena la realitat virtual aquest diumenge, 16 d’abril. Els usuaris es posaran les ulleres i gaudiran d’unes imatges que els submergiran a l’interior d’una estació espacial i del fons marí, amb una velocitat de 80 km/h. Els protagonistes d’aquest clip immersiu són els animals del parc: l’ocell Ti, la salamandra Bi, la guineu Da, i el porc senglar Bo. Ara bé, els qui no vulguin provar la realitat virtual tindran l’opció de pujar a l’atracció sense ulleres immersives.

Capacitat per a 16 persones

La muntanya russa mantindrà l’aforament que tenia i podran pujar-hi fins a 16 persones amb una alçada igual o superior als 120 cm. Les ulleres que es faran servir són les que utilitzava fins ara l’atracció Tibidabo Express, que deixarà de tenir l’opció de la realitat virtual.

Aquesta és la primera gran novetat de la temporada del parc d’atraccions. El Tibidabo treballa per mantenir actives les atraccions històriques, com és aquesta, però incorporant-hi experiències innovadores com la tecnologia virtual.

La primera atracció de Catalunya que va estrenar la realitat virtual va ser el tren ràpid del Tibidabo, que va convertir-se el 2017 en el Virtual Express.