atracció immersiva beyond tibidabo

El Parc d’Atraccions del Tibidabo estrena aquest cap de setmana una experiència immersiva de realitat virtual per als membres del TibiClub. L’atracció està situada a l’històric Edifici Cel, on es barregen el misteri i l’aventura de mons digitals.

Al llarg dels 10 minuts de durada que té, els visitants hauran de portar unes ulleres de realitat virtual i dos comandaments. Mentre caminen per l’interior de l’Edifici Cel, aniran visualitzant un clip immersiu que els permetrà viure de primera mà una història. L’empresa alemanya VR Coaster ha desenvolupat diferents animacions i continguts que s’aniran reproduint aleatòriament al llarg de la temporada per garantir noves experiències.

5 de juliol, obert a tot el públic

‘Beyond’ entrarà en funcionament per a tot el públic el 5 de juliol. L’atracció està inclosa en l’entrada general del parc. Per accedir-hi caldrà reservar l’entrada de manera presencial a l’exterior de l’atracció i pagar 3 €, que posteriorment es retornaran o es podran bescanviar per un val de restauració.

Segons el parc, l’atracció és una “aposta ferma del parc per combinar la seva contribució a la preservació del patrimoni històric de la ciutat, amb atraccions com l’avió, la talaia o els autòmats, amb la projecció al futur incorporant tecnologies punteres per generar moments de diversió i descoberta únics”.

‘Beyond’ és la tercera atracció del parc que incorpora tecnologies immersives. L’any 2017 es va inaugurar el Virtual Express i el mes d’abril va entrar en funcionament la realitat virtual a la muntanya russa.

Durant aquests mesos, el Tibidabo recupera dos dels espectacles amb més èxit de l’estiu. Al juliol, els més petits podran tornar a cantar i ballar amb Gerónimo Stilton. Com a novetat, enguany estarà acompanyat de diferents cantants que han participat al concurs televisiu ‘Eufòria’: l’1 i 2 i el 8 i 9 de juliol actuarà Pedro da Costa; el 15 i 16 de juliol, Chung Man; i els dies 22, 23 , 29 i 30, Estela. L’espectacle es podrà veure els caps de setmana de juliol a partir de les 20.30 h.

A l’agost, el públic podrà veure l’espectacle nocturn ‘Laser show’, que, a partir de les 21.30 h, es farà a la plaça dels Somnis.