(ACN / Redacció) Fira de Barcelona ha tancat el primer semestre de l’any reforçant el seu posicionament com a seu de salons i congressos tecnològics internacionals. L’organització preveu tancar l’any amb més d’una vintena d’esdeveniments tecnològics internacionals i prop de 210.000 professionals entre els recintes de Gran Via, Montjuïc i el CCIB.

Tecnologia i medicina: dos àmbits de referència internacional

Els esdeveniments tecnològics són, juntament amb els mèdics, dos grans àmbits estratègics d’àmbit internacional per a Fira de Barcelona. En aquesta línia, els recintes de la Fira acolliran enguany més de 20 de salons i congressos del camp de la salut entre els quals destaquen el saló de medicaments i parafarmàcia, Infarma, i el Congrés Mundial de Parkinson.

Durant la primera meitat de l’any, Fira de Barcelona ha acollit 18 esdeveniments d’àmbit tecnològic, entre salons, congressos i actes corporatius. Destaquen el Mobile World Congress Barcelona, l’Integrated Systems Europe (ISE), l’IOT Solutions World Congress Barcelona i el Cybersecurity Congress.

Programació a la tardor

El calendari de salons tecnològics es reprendrà després de l’estiu amb la celebració de quatre esdeveniments del sector d’abast mundial. Els dos primers seran Gartner It Symposium XPO Emea, la trobada d’analistes d’aquesta multinacional tecnològica, i la reunió mundial corporativa d’un dels principals proveïdors de serveis en el núvol del món, VMware Explori. Tindran lloc del 6 al 9 de novembre al CCIB i a Gran Via, respectivament.

Paral·lelament, del 7 al 9 de novembre, arribarà l’Smart City Expo World Congress, un esdeveniment de referència internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents que enguany preveu reunir més de 1.000 expositors i 25.000 visitants professionals. L’acompanyarà el saló que promou nous models de mobilitat urbana sostenible, el Tomorrow. Mobility.