El Parc d’Atraccions del Tibidabo ha reobert portes aquest dissabte per engegar oficialment nova temporada. La represa d’aquest any, a més, està marcada per la recuperació de totes les atraccions, activitats i serveis que tenia el parc i amb un munt de novetats damunt la taula.

Una de les novetats més destacades d’aquest curs al Tibidabo es troba a la Muntanya Russa, que celebrarà el 15è aniversari. Aquesta atracció incorporarà a la primavera la realitat virtual i permetrà als visitants gaudir d’una experiència immersiva en tot el recorregut a través d’unes ulleres.

A l’estiu, la realitat virtual arribarà també a l’històric Edifici Cel, que data dels anys 20 i que es podrà visitar alhora que es gaudeix d’una experiència immersiva. També hi ha previstos nombrosos espectacles, activitats educatives noves i diverses jornades solidàries.

Paral·lelament, el parc treballa aquesta temporada per millorar i transformar alguns espais, com ara el Mirador, el Mirador Cobert i la zona dels autos de xoc. A tots tres espais s’hi estan fent tasques d’impermeabilització i renovació d’estructures. La previsió és que els treballs estiguin enllestits abans de l’estiu.

Superar els 665.000 visitants

El Tibidabo es marca l’objectiu aquesta temporada de consolidar les xifres de visitants de la temporada passada —665.000— i els 21.500 membres que formen part del Tibiclub. També treballen amb la idea que hi hagi un increment de persones usuàries de la Cuca de Llum, arribant a les 750.000.