Per primer cop amb motiu de les Festes de la Mercè, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm ha inclòs els tastets de cervesa com una de les seves activitats. Els visitants han gaudit aquest cap de setmana des de les 11 h fins a les 22 h d’actuacions musicals en el marc de la programació Barcelona Acció Musical (BAM).

Un bon espai per descobrir artistes

Aquest diumenge, a l’escenari principal de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm hi han tocat grups com HonoluluNorth State, Say Yes DogFanso o Tversky. La majoria d’actuacions han durat al voltant d’uns 45 minuts, tret de la de North State, que, a petició del públic, ha allargat una estona més el concert.

L’oferta musical s’ha completat amb una disco silenciosa que ha omplert la terrassa de dalt de gent ballant a ritme de diversos discjòqueis. Els assistents han considerat que és una molt bona opció per descobrir artistes i sentir bona música, ja que “aquesta part de la Mercè està molt ben treballada.”

Activitats per a totes les edats

No només s’hi ha pogut veure joves i adults als diversos espais de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, sinó que la mainada hi ha trobat el seu lloc: tot un carrer al davant dedicat al mar Mediterrani amb espectacles per a infants i els Jardins de Montserrat Roig amb objectes pensats perquè hi juguin.