Un any més, el Parc de la Trinitat es converteix en un dels set escenaris de la Mercè Arts de Carrer (MAC), repartits per tota la ciutat. En aquest cas, s’ha transformat en un espai d’inspiració africana. Hi ha prop d’una vintena d’espectacles de diferents disciplines i de companyies d’arreu del continent, com ara, Senegal, Mali o Kènia.

Els assistents podran gaudir d’actuacions diverses durant el cap de setmana de la Mercè. Entre molts altres espectacles podran veure de ben a prop ‘El caçador’, a càrrec del kenià Mighty Jambo Trust, que ha preparat un espectacle d’acrobàcies inspirades en la cultura massai. Els amants de la dansa podran gaudir dels moviments de la companyia Tenane, que han vingut a la nostra ciutat des del Senegal i els que s’emocionin amb els titelles no s’han de perdre ‘Swinging marionettes’, de Pavel Vangeli.

Trinitat Mercè

A més, també s’han organitzat tallers per als petits de la casa, per exemple, de perruqueria africana o de pintura.

El MAC acull més de 400 espectacles

El MAC és un dels festivals que moltes famílies no es perden. Cada any acull molts barcelonins que aprofiten les Festes de la Mercè per endinsar-se en el món de les arts del carrer. Se celebra repartit en set espais públics de la ciutat: el Parc de la Ciutadella, el passeig de Lluís Companys, el Castell de Montjuïc, el Parc de la Trinitat, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el Palauet Albéniz i la llera del Besòs. Hi participen 122 companyies nacionals i 27 d’internacionals i hi ha previstes 430 funcions.