Cavalcada de Reis

L’Ajuntament ha publicat aquest dijous la llista d’afavorits que participaran en la cavalcada de Reis de Barcelona del 2020. El consistori va fer una crida per tal de possibilitar la participació ciutadana en un dels esdeveniments populars més importants de Nadal.

Si ja has consultat els resultats del sorteig per participar-hi, potser t’interessa consultar el recorregut de la cavalcada de Reis 2020 a Barcelona:

El sorteig va tenir lloc a l’Espai 4 de l’Institut de Cultura, al Palau de la Virreina, i es va fer pel sistema de número de tall a partir de l’extracció de boles numerades. El número de tall ha estat el 2.182. A la mesa hi van participar tres membres del Servei de Festes i Tradicions de l’ICUB.

Tot i que organització contactarà, per correu electrònic o per telèfon, amb totes les persones seleccionades, també es pot fer la consulta dels llistats a través d’aquest enllaç.

Cavalcada reis

L’Ajuntament ha informat que, un cop seleccionats, els participants hauran d’assistir obligatòriament a les sessions informatives i als assajos exigits per a la seva modalitat.

betevé retransmetrà en directe la cavalcada de Reis 2020 de Barcelona

Si no heu estat els escollits en el sorteig o no podeu assistir-hi, podreu seguir la cavalcada de Reis de Barcelona en directe amb betevé a televisió, web i xarxes socials amb l’etiqueta #betevéReis.