Què és?

El cap de setmana del 30 de novembre i l’1 de desembre torna el Sant Jordi de Nadal a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Un certamen que arriba a la sisena edició canviant de nom i ampliant-se a dos dies per oferir al llarg de tot el cap de setmana grans dosis de literatura. És una activitat gratuïta, però atenció!, cal inscripció prèvia.

Què hi trobareu?

  • Més d’un centenar d’autors i autores:

Roger de Gràcia, Maria Barbal, Jordi Nopca, Christina Rosenvinge, Màrius Serra i Oriol Comas, Rafel Nadal, Najat El Hachmi, Xavier Bosch i les il·lustradores Lola Vendetta i Lyona Ivanova, entre d’altres.

  • Oferta familiar:

Tallers de reciclatge, contacontes tradicionals o experiments científics amb materials quotidians. Gerónimo i Tea Stilton i Pep el Pollet no faltaran a la cita, que també disposarà d’espectacles de Litterarum Big Mama Montse, Brossabadat, Pallaso Muniato o del FLIC.

  • Zona Market:

Aquesta edició el Sant Jordi de Nadal conté més parades de llibres que mai per triar un bon llibre com a regal de Nadal. Hi haurà representació de grans llibreries i també llibreries de barri.

  • Oferta gastronòmica:

Com cada any, el Sant Jordi de Nadal disposa d’una àmplia oferta gastronòmica distribuïda en diferents “food trucks”, on els assistents podran fer una parada per agafar forces entre activitat i activitat.

  • Sant Jordi de Nadal solidari:

Els assistents podran portar un llibre que ja no vulguin o comprar-ne un al Sant Jordi de Nadal i entregar-lo al punt de recollida Llibre solidari. L’ONG revendrà tots aquests llibres en els punts de venda repartits per la ciutat i amb els diners que en recapti s’ajudarà a famílies en risc d’exclusió.