La Shopping Night a Barcelona 2019 donarà un gir a la cita prenadalenca marcada al calendari dels consumidors des de ja fa temps convertint-se en la primera edició de La Nit del Passeig de Gràcia. L’Associació Passeig de Gràcia ha decidit canviar de nom i de data la Shopping Night a Barcelona 2019, que se celebrarà el 19 de desembre.

La Nit del Passeig de Gràcia: com i quan serà la Shopping Night 2019?

Els assistents a La Nit del Passeig de Gràcia hauran d’esperar fins al 19 de desembre —habitualment la Shopping Night era a finals de novembre—. Hi haurà cinc escenaris ubicats al llarg del passeig de Gràcia de Barcelona, des del carrer de Casp fins als Jardinets de Gràcia, on hi haurà actuacions musicals en directe, instal·lacions i activitats lúdiques. Les botigues a Barcelona estaran obertes fins a la mitjanit i oferiran sorpreses i descomptes als assistents. L’organització espera rebre entre 70.000 i 80.000 visitants, una xifra molt semblant a la d’anys anteriors.

La nova Shopping Night 2019 convertirà el passeig de Gràcia en un bosc d’hivern

Una de les activitats de La Nit del Passeig de Gràcia que es trobaran els assistents serà una instal·lació d’art tecnològic amb 7.200 llums LED que se sincronitzen amb la música per crear una experiència immersiva mentre el públic camina per l’interior.

Concerts i gastronomia al passeig de Gràcia

Una desena de restaurants i hotels del passeig de Gràcia oferiran una ruta gastronòmica del 19 al 22 de desembre. Cada establiment haurà preparat una elaboració especial per a l’ocasió acompanyada d’una beguda a un preu tancat de 12 €.

programa gastronomia nit passeig de gràcia 2019

plats nit passeig de gràcia barcelona

El Palau Robert es convertirà en un espai gastronòmic diferenciat amb parades de menjar on s’oferiran plats nadalencs. L’oferta es completarà amb furgoteques entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer de Casp, on també hi haurà ambientació musical a càrrec d’un discjòquei.

Concurs de bandes de gòspel

En l’apartat musical destaca també la celebració del primer concurs de bandes de gòspel, que se celebrarà en un escenari entre els carrers de Rosselló i Provença. Aquí també es podrà veure una breu actuació dels acròbates del Circ du Soleil de l’espectacle ‘Messi 10’.

Si preferiu música swing la trobareu a l’escenari entre Mallorca i València i la música urbana sonarà a l’escenari situat entre València i Aragó, amb Afrojuice 195, la banda d’afrotrap del moment. I per als amants dels clàssics tant del pop com del rock nacional i internacional s’ha programat l’actuació en directe del grup All Electric a l’escenari que hi haurà entre els carrers de la Diputació i la Gran Via. També hi haurà espai per al jazz amb la Barcelona Gin Jazz Band, que prometen transportar els assistents a una autèntica jam session. 

L’oferta d’activitats es completarà amb un espai, entre Mallorca i València, on els assistents es podran fer tatuatges temporals. I l’empresa Seat també oferirà la possibilitat de provar el nou Mii elèctric, la nova aposta 100 % elèctrica de la marca. L’estand de la companyia d’automòbils estarà situat entre Mallorca i València.