shopping night barcelona 2019

La Shopping Night a Barcelona 2019 donarà un gir a la cita prenadalenca marcada al calendari dels consumidors des de ja fa temps. L’Associació Passeig de Gràcia ha decidit canviar de nom i de data la Shopping Night a Barcelona 2019: se celebrarà el 19 de desembre i passarà a dir-se La Nit del Passeig de Gràcia.

Com i quan serà la Shopping Night 2019?

Els assistents a la Shopping Night Barcelona 2019 hauran d’esperar fins al 19 de desembre —habitualment la cita era a finals de novembre—. Hi haurà cinc escenaris ubicats al llarg del passeig de Gràcia de Barcelona, des del carrer de Casp fins als Jardinets de Gràcia, on hi haurà actuacions musicals en directe, instal·lacions i activitats lúdiques. Les botigues estaran obertes fins a la mitjanit i oferiran sorpreses i descomptes als assistents.

El programa complet de La Nit del Passeig de Gràcia encara no s’ha donat a conèixer, però a continuació t’expliquem els detalls que ja s’han fet públics. En els propers dies actualitzarem aquesta informació.

Novetats de la Shopping Night 2019: un bosc d’hivern

Una de les activitats de La Nit del Passeig de Gràcia que es trobaran els assistents serà una instal·lació d’art tecnològic amb 7.200 llums LED que se sincronitzen amb la música per crear una experiència immersiva mentre el públic camina per l’interior.

nit passeig gràcia 2019

Concerts i gastronomia al passeig de Gràcia

Una desena de restaurants i hotels del passeig de Gràcia oferiran una ruta gastronòmica del 19 al 22 de desembre. Cada establiment haurà preparat una elaboració especial per a l’ocasió acompanyada d’una beguda a un preu tancat de 12 €.

programa gastronomia nit passeig de gràcia 2019

plats nit passeig de gràcia barcelona

El Palau Robert es convertirà en un espai gastronòmic diferenciat amb parades de menjar on s’oferiran plats nadalencs. L’oferta es completarà amb furgoteques entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer de Casp, on també hi haurà ambientació musical a càrrec d’un discjòquei.

Concurs de bandes de gòspel

En l’apartat musical destaca també la celebració del primer concurs de bandes de gospel que se celebrarà en un escenari entre els carrers de Rosselló i Provença. Si preferiu música swing la trobareu a l’escenari entre Mallorca i València i la música urbana sonarà a l’escenari situat entre València i Aragó, amb Afrojuice 195, banda d’afrotrap. I pels amants dels clàssics tant del pop com del rock nacional i internacional s’ha programat l’actuació en directe del grup All Electric a l’escenari que hi haurà entre els carrers de la Diputació i la Gran Via. També hi haurà espai per al jazz amb la Barcelona Gin Jazz Band que prometen transportar els assistents a una autèntica jam session. Afrojuice 195, la banda afrotrap del moment.

L’oferta d’activitats es completarà amb un espai, entre Mallorca i València, on els assistents es podran fer tatuatges temporals. I l’empresa SEAT també oferirà la possibilitat de provar el nou Mii elèctric, la nova aposta 100 % elèctrica de la marca. L’estand de la companyia d’automòbils estarà situat entre Mallorca i València.