La galeria Juan Naranjo col·labora habitualment amb el City Screen que organitza el festival LOOP. Enguany, un dels temes centrals és el 50 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna. En aquest context, l’espai mostra, fins al 12 de desembre, un projecte sobre la fascinació de la humanitat per l’espai.

L’exposició inclou un recull de materials sobre la relació amb l’espai: hi ha obres d’art, cinema, partitures, documents fotogràfics, plànols i projectes, com els de Raymond Loewy, que tenien per objectiu fer possible la vida en una estació espacial.

Fa 50 anys que l’home va arribar a la Lluna, però molt abans ja hi havia un gran interès, com es veu amb la diversitat dels materials exposats, que van des del 1840 al 2019.

El somni continua amb Mart

Per Juan Naranjo, són les imatges de la Lluna les que van anar generant el desig d’anar-hi. Ara, la història es repeteix amb Mart. El projecte MELiSSA, de l’Agència Espacial Europea, investiga com sobreviure-hi i el treball de Joan Fontcuberta tracta sobre els paisatges marcians a Río Tinto.