La ‘Nit de Reis’ de Barcelona es podrà seguir a betevé el 5 de gener a partir de les 18.35 h i fins aproximadament les 21 h. En Jordi Montalbo i la Núria Dias seran els encarregats de fer-nos arribar l’emoció de l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona, així com de l’espectacle ‘La Màgia d’Orient al Fòrum’, produït per l’Institut de Cultura de Barcelona. La retransmissió durarà més de dues hores, de 18.35 a 21 h, i es podrà seguir en diferents pantalles a betevé.

On es pot veure la ‘Nit de Reis’ 2021 de Barcelona?

Podràs seguir-la amb betevé per:

Horari de la ‘Nit de Reis’ de Barcelona

El 5 de gener podrem veure l’arribada dels Reis a Barcelona i el que han preparat al Fòrum a partir de les 18.35 h:

18.35 h Començarem amb un especial patge Omar, qui ens posarà al dia sobre com els patges han deixat tot preparat per a l’arribada dels Reis d’Orient.

19.35 h Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la ciutat el mateix 5 de gener a bord del pailebot Santa Eulàlia, directament al Fòrum per preparar l’entrega de regals. Veurem com Ses Majestats revisen que tot estigui a punt.

20 h Aquí és quan comença ‘La màgia d’Orient al Fòrum’! Podrem veure com els Reis, patges i ajudants enllesteixen els detalls per portar regals a totes les cases de la ciutat. Molta màgia per transformar en realitat els desitjos, somnis i il·lusions de tots els nens de Barcelona!

El programa ‘Nit de Reis’ ha estat possible gràcies a ‘La màgia d’Orient al Fòrum’, projecte que impulsen els equips tècnics i de producció de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, i que tenen la col·laboració de betevé, TV3 i RTVE Catalunya.