programació mercè 2022

El risc de pluja a Barcelona de cara a aquest cap de setmana ja ha portat l’Ajuntament de Barcelona a fer els primers canvis en la programació de la Mercè 2022. Ara per ara no s’ha produït cap cancel·lació, si bé no es descarta en funció de l’hora en la qual caiguin les tempestes. Ara per ara, s’ha canviat la ubicació de la primera nit de concerts, previstos en un inici a la Nau Bostik. Finalment, es faran a la Fabra i Coats.

Concretament, aquest divendres, 23 de setembre, es traslladen de la Nau Bostik els següents concerts:

  • La Maga (21 h)
  • Eli Almic (22 h)
  • Koers (23 h)

No es descarten més canvis i, fins i tot, cancel·lacions

L’organització de les Festes de la Mercè no descarta que pugui haver-hi més canvis i, fins i tot, cancel·lacions d’actes en funció de la pluja que caigui a Barcelona els pròxims dies. S’espera una forta tongada de pluja a partir de la mitjanit d’aquest divendres i, per tant, els concerts d’aquesta nit i matinada estan en risc de patir cancel·lacions.

De cara a dissabte, no es preveu que hi hagi afectacions en la programació diürna. Ara bé, a la nit hi ha la possibilitat de més tempestes, si bé el plat fort s’espera per a les pròximes hores.

Canvis i cancel·lacions de la programació, en temps real

Barcelona Cultura anirà informant, a temps real, sobre les incidències de la programació a causa de la pluja. betevé actualitzarà tota aquesta informació en directe.