Saló de Cent a punt pregó

Carla Simón és l’encarregada de fer el pregó de les Festes de la Mercè 2022 a Barcelona. La directora d”Alcarràs’ dona el tret de sortida a la Festa Major de la Ciutat des del Saló de Cent de l’Ajuntament aquest divendres, 23 de setembre. Després, la plaça de Sant Jaume s’omplirà per veure el Toc d’inici, amb el ball del seguici popular de Barcelona i la música dels Ministrils del Camí Ral.

A continuació et detallem l’horari i on veure el pregó de la Mercè 2022.

El pregó de la Mercè 2022, en directe a betevé

betevé ofereix una cobertura exhaustiva de la Mercè 2022. El pregó de Carla Simón, guanyadora de l’Os d’Or a la millor pel·lícula de la Berlinale, es pot seguir en directe a betevé. Pots veure’l a la TDT, a partir de les 18.30 h. A banda, al web i al nostre canal de Youtube també pots seguir l’emissió en directe de l’acte.

Les entrades al Saló de Cent per assistir presencialment al pregó estan limitades a certes personalitats. Per això, alguns ciutadans opten per anar a la plaça de Sant Jaume a gaudir de l’inici de la festa major. El 2021, la presència de ciutadans al carrer es va traduir en diverses protestes.