temps la Mercè 2022

Ha arribat un dels caps de setmana més forts de l’any a Barcelona, el de la festa de la Mercè 2022. Enguany, la meteorologia també vol jugar el seu paper i la pluja i les tempestes ja han fet acte de presència en alguns moments d’aquests dies tan assenyalats. Quan hi haurà més risc de pluja a Barcelona? Quin serà el temps per la Mercè 2022?

Aquí et responem a les preguntes, amb l’actualització de la previsió del temps!

Diumenge amb restes de núvols

Diumenge de sol i núvols. El risc de pluja baixarà molt i, tot i que encara no es pot descartar del tot, s’entreveu molt complicat que pugui ploure.

Migdia agradable i fins i tot càlid però vespre i nit novament amb força fresca, que convidarà a agafar una màniga llarga.

Dilluns radiant

El temps serà molt més tranquil aquest dilluns, quan s’espera un dia radiant i amb molt contrast tèrmic. De bon matí farà fresca però al migdia tindrem un ambient amb regust d’estiu. Les màximes podrien tocar els 25 ºC.

El piromusical de la Mercè no corre perill des del punt de vista meteorològic però és probable que us faci falta una màniga llarga.

Recorda que n’estarem pendents i que pots consultar la previsió més actualitzada i el pronòstic més acurat a @btveltemps.