Jordi Alumà, Jordi Rollan i Jordi Mas, tres artistes que asseguren estar enamorats de la Barceloneta, s’han unit amb la voluntat de retre homenatge al barri mariner. Després de mesos de treball han muntat “Pintant la Barceloneta”, una exposició amb peces creades en diferents estils i formats però amb un tema comú:  la Barceloneta. Aquesta exposició es pot veure al restaurant Can Majó. Els artistes, a més d’homenatjar el barri, també han volgut fer una exposició solidària, ja que part dels guanys que s’obtinguin de la venda dels quadres es destinaran a Càritas.

Homenatjar la Barceloneta

Olis, dibuixos i fotografies amb un tema comú: la Barceloneta. Són obres de tres artistes que asseguren estar enamorats del barri mariner. Jordi Alumà, Jordi Rollan i Jordi Mas han muntat l’exposició “Pintant la Barceloneta”, que es pot veure al restaurant Can Majó.

Jordi Rollan explica que “després de molts mesos de rumiar-ho van decidir que volíem retre homenatge a un barri del qual tots tres ens sentim molt atrets. Aquí hem vingut molt, hi passem molt de temps i teníem ganes de mostrar el barri d’una manera més artística”.

Peces d’estils i tècniques variats

Les peces, prop d’una vintena, són de diferents formats i tècniques. Totes plasmen escenes quotidianes i actuals del barri. Els responsables del restaurant asseguren que amb propostes com aquesta s’ajuda a defugir dels tòpics.

Rosa Maria Suárez, copropietària del restaurant que va obrir portes a la Barceloneta el 1968, comenta que s’hi van sumar a aquesta iniciativa cultural cedint l’espai perquè “ens va semblar que podia estar bé per donar a la Barceloneta una altra visió de la que té, de festa, festa, festa i t’estafen quan llogues un pis, per donar-li un altre caire a la Barceloneta”.

Mostra solidària

La mostra també té un vessant solidari. Una part dels beneficis que s’obtinguin de la venda de les obres aniran a Càritas. Les obres, segons els organitzadors, es podran veure al restaurant fins que se’n venguin totes.