La sostenibilitat del planeta passa, entre d’altres, per fomentar el comerç de kilòmetre 0 i evitar les compres que generin molta petjada ecològica. Per això, avui posem el focus en sabateries autòctones que promouen l”slow fashion’ amb creacions personalitzades i artesanals que fugen de la industrialització de la moda.

1

Aldanondo y Fernández

www.aldanondoyfdez.com

Després de treballar junts durant una dècada com a arquitectes, van deixar-ho tot per dedicar-se a la seva passió: fer sabates artesanalment i d’una qualitat i disseny excepcionals.

2

Norman Vilalta

Enric Granados, 5

La botiga taller per aquelles persones que vulguin dur calçat masculí elegant que queden com un guant i no passa desapercebut malgrat la seva discreció.

3

Cuervo

Paris, 198 bis

Més d’una dècada fent a mà calçat clàssic i atemporal des del cor de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. També hi podeu trobar tot el necessari per tenir bona cura de les vostres sabates.

4

Sara de Ubieta

www.deubieta.com

Si voleu unes sabates còmodes, modernes i diferents, parleu amb Sara de Ubieta, una sabatera centrada en desenvolupar nous materials amb què poder fer calçat, des del feltre fins al porro (el que es menja).

5

These Boots

www.instagram.com/eva.theseboots/

Només fa un any que l’enginyera i ara sabatera Eva Maza va crear la seva pròpia marca: These Boots. Tot fet a mà des de la seva casa taller al carrer del Carme de Barcelona.

6

Ramon Cuberta

www.ramoncuberta.com

El nivell de personalització de les sabates que fa Ramon Cuberta arriba al punt de posar les inicials del propietari o propietària amb tatxes metàl·liques a la sola. Peces úniques i intransferibles.

7

Inma Cosío

www.inmacosio.com

Amb una cura extrema pels detalls i els acabats, Inma Cosío fa anys que dissenya i crea a mà calçat personalitzat des del barri del Farró de Barcelona.