Luis Miguélez va viure de ple la Movida Madrileña, des de dins, tocant amb Alaska y Dinarama. D’allà, va passar a treballar amb noms tan diversos com McNamara o Lola Flores, i avui estrena projecte amb la joveníssima drag Estrella Xtravaganza, una formació que han anomenat Lolita Express. Venen a l”Habitació 910′ a presentar el seu primer doble senzill, ‘Baby boom’, i a deixar-nos explorar el seu currículum vitae, sempre marcat pel glam, per l’escena underground i la rebel·lia.

Mateix univers pel que transiten Queer That, la “boy-band” de “drag kings” que està revolucionant l’escena queer de Barcelona. Ken Pollet i Romeo Roneo, dos dels seus integrants, ens expliquen com han trobat en la performance el drag i, que mai falti, la burla i l’humor, una manera de posar en dubte les construccions de gènere i, més concretament, la definició de masculinitat. Tot això, mentre sonen M.I.A., de Britney Spears, o ‘I kissed a girl’, de Katy Perry.

A més, una petita incursió en forma de videotrucada de l’artista urbana Maria Sioke, que aprofita per estrenar el seu darrer single, ‘Convencerte’.

I a mesura que passen les setmanes i anem entrant en aquest 2020, les novetats musicals van a més: tenim nous temes de J Balvin i Halsey, i l’esperat nou àlbum de Selena Gómez.

El pop és de la massa però també és dels que defugen la normativitat, i tot hi cap a l’’Habitació 910’!