El 27 i 28 d’octubre tornarà el 48h Open House Barcelona. 152 espais de la ciutat obriran portes durant el cap de setmana en la novena edició del festival d’arquitectura. En aquest mapa interactiu els trobaràs tots, així com l’horari en què es podran visitar.

De tots els espais de Barcelona que es podran visitar per l’Open House Barcelona 2018, 51 obriran el dissabte, 57 el diumenge i 44 ho faran tot el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre. betevé serà un dels edificis que oferirà visites els dos dies del festival.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Vols visitar betevé en el 48 h Open House?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/beteve-48h-open-house-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Les visites són gratuïtes però hi ha sis espais que requereixen inscripció prèvia: el dipòsit d’aigües pluvials del Parc de Joan Miró, la xarxa de clavegueram, la Casa Galeria, la Casa Vicens, el dipòsit d’aigües pluvials del Parc de les Rieres d’Horta i l’Hospital Vall d’Hebron. Les inscripcions es van obrir l’11 d’octubre i en sis dies s’han esgotat.

Les novetats de l’Open House Barcelona 2018

El programa de l’edició d’enguany del 48h Open House incorpora 51 edificis nous. Entre les novetats, hi ha espais estrenats recentment, com l’Institut Viladomat o el Cocina Hermanos Torres. També es podrà pujar fins a les altures de la Torre de les Aigües del Tibidabo o baixar fins al subsol del dipòsit d’aigües pluvials d’Horta. Segons ha explicat la directora del Museu de les Aigües, Sònia Hernández, poder participar al 48h Open House suposa que puguem “explicar a la ciutadania com es potabilitza l’aigua, com es distribueix i com tracta a una depuradora quan n’acaba l’ús”.

Entre les propostes visitables, també destaquen el bloc de cohabitatge del carrer de la Princesa, gairebé enllestit, i l’edifici de pisos de lloguer social al carrer de Tànger, del qual es van entregar les claus a finals de setembre. Segons el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, mostrar aquests projectes servirà per “demostrar que no tot és compra o lloguer -un habitatge- sinó que podem mostrar opcions de vida comunitària i cooperatriva”.

betevé torna a obrir les portes

Aquesta serà la tercera edició del 48 H Open House en què betevé obrirà les portes als ciutadans. Les instal·lacions del mitjà de comunicació públic de la ciutat es podran visitar tant dissabte com diumenge d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

El 48 H Open House més familiar

A més de les visites, l’Open House Barcelona 2018 també ha programat activitats pensades per a nens. Per exemple, a la Fundació Vila Casas – Can Framis convidaran els més petits a pintar a l’aire lliure i a l’Hospital Vall d’Hebron descobriran com es fan els medicaments.

Més enllà de Barcelona

Un cop més, l’Open House va més enllà de la ciutat de Barcelona i també obre les portes d’una quarantena d’edificis de Santa Coloma de Gramenet, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Vilassar de Dalt i Sant Joan Despí. Consulta el programa d’aquestes ciutats aquí.