L’Ajuntament ha entregat aquest divendres les claus d’uns 70 habitatges socials, 47 de lloguer assequible i públic, i 20 més per a estades temporals per a la inclusió de col·lectius en situació de vulnerabilitat. Els habitatges es reparteixen en un edifici doble del número 40 del carrer de Tànger, a la Llacuna del Poblenou.

La tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laia Ortiz, ha destacat que aquesta promoció “és especial” i ha concretat que, alhora, “hi ha 72 promocions planificades al conjunt de la ciutat” a partir de les quals es vol “aconseguir doblar el parc d’habitatge públic el 2021” inclòs en el pla d’habitatge municipal.

Els pisos entregats aquest divendres són en un edifici “energèticament eficient”, ha explicat el regidor d’Habitatge, Josep Maria Muntaner. De fet, l’arquitecta de l’immoble, Judith Leclerc, destaca que l’edifici “està dissenyat de tal manera que les sortides a les façanes estan dissenyades per afavorir els corrents d’aire per a l’estiu, o l’acumulació d’aire escalfat pel sol per a l’hivern” amb una fórmula que ha de permetreun estalvi en l’electricitat per als llogaters del 35 %“.