Després de cinc anys de recerca, una antiga nau industrial de 800 metres quadrats al número 20 del carrer de Taquígraf Serra, a les Corts, va resultar l’indret perfecte per fer realitat “el somni” dels germans Javier i Sergio Torres. Fa tres setmanes va obrir portes Cocina Hermanos Torres, el nou projecte dels dos germans xefs que també suposa la irrupció de l’alta cuina en una zona encara per dinamitzar.

Una cuina on es menja

La façana crida l’atenció als veïns del barri, que s’aturen sense saber, encara, que a dins s’hi amaga “el projecte més personal, lliure i nostre. Estem com nens amb sabates noves”, explica Sergio Torres. Les dimensions de la nau els ha permès dissenyar un concepte de restaurant molt trencador: “Una cuina on es menja. Els comensals se situen al voltant i es crea un ambient molt proper”.

Cocina Hermanos Torres: més il·lusió que pressió en la nova etapa

Els xefs han tancat una etapa de 10 anys al capdavant del restaurant Dos Cielos, ubicat a la planta 24 de l’hotel Melià Barcelona Sky. Allà van aconseguir dues estrelles Michelin: “Ara no ens sentim pressionats per les distincions. Sentim més il·lusió que pressió”, coincideixen a dir. “Ho donarem tot. És el que hem vingut a fer”, afegeixen. Per aconseguir-ho proposen dos menús degustació, L’Inici, amb 18 plats, i L’Origen, amb 14. Entre les propostes destaquen el ravioli de guatlla en escabetx, les tellerines amb gazpachuelo o el calamar fermentat. En el capítol de les postres prometen sorpreses com el núvol gelat de xocolata i cirera o els nyoquis de préssec.

Barcelona, capital gastronòmica mundial

El projecte a les Corts vol ser “un compromís amb la ciutat i el barri que l’acull. Servirà per dinamitzar la zona i per atreure-hi comerços i negocis”. A banda d’obrir camí al districte, Cocina Hermanos Torres també consolida l’oferta gastronòmica de nivell a la ciutat: “El que té de bo Barcelona és que hi ha molts i molt bons restaurants. Bons professionals. Com més n’hi hagi, millor perquè tot ajuda a consagrar Barcelona com a ciutat d’alta gastronomia, si és que no ho és ja”, diu Javier Torres.

Tots dos xefs destaquen el grau d’exigència del comensal barceloní: “No li fa res pagar per obtenir qualitat. Són exigents amb el treball que fem. Sempre diem que qui és capaç de triomfar a Barcelona ho fa a qualsevol lloc del món”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Disfrutar, restaurant de Barcelona exemple d’èxit de la cuina creativa” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/disfrutar-restaurant-macarfi-michelin/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]