Carlos Vermut i Eva Llorach són una parella d’èxit. El cineasta ha necessitat només dues pel·lícules i pocs anys per convertir-se en un dels noms més destacats de la nova cinematografia espanyola. Dibuixant de còmics en els seus inicis, amb ‘Diamond flash’ (2011) va aconseguir que un film sense distribució a les sales i rodat amb pocs mitjans fos una de les grans notícies en el panorama cinematogràfic estatal de la temporada. ‘Magical girl’ (2014) va corroborar aquestes bones sensacions amb premis com la Concha a la millor pel·lícula i al millor director al festival de cinema de Sant Sebastià. I ara, Carlos Vermut torna als cinemes amb ‘Quién te cantará’.

La Lila Cassen és una cantant d’èxit dels 90 que, just abans de tornar a oferir concerts, té un accident que la deixa amnèsica. Per recuperar la memòria, demana ajuda a la Violeta, una fan que és cambrera d’un bar karaoke i que la imita a la perfecció. Entre les dues dones s’establirà una relació de complicitats i semblances que afectarà també la família de la Violeta.

Amb aquest film, Carlos Vermut torna a comptar amb Eva Llorach, la seva actriu de capçalera des que van treballar a ‘Diamond flash’, i la converteix en una mare soltera desil·lusionada amb la vida que té i una última oportunitat de recuperar l’alegria al costat de la seva cantant preferida. Llorach, un rostre habitual del cinema espanyol més independent, és un dels noms que figura a totes les travesses de premis estatals per la seva interpretació en aquest film. Queda clar que el tàndem que forma amb Carlos Vermut té tots els asos per triomfar.