La temporada castellera encara la recta final. Aquest cap de setmana cinc colles de la ciutat tenen diada, la majoria fora de Barcelona. A més, podreu veure l’actuació dels Falcons de Barcelona el matí de diumenge.

Diada del Roser

Dissabte, 27, a les 12 h a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès

Els Castellers de Barcelona tornaran a Vilafranca del Penedès dissabte. Aquest cop amb motiu de la Diada del Roser. Compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

26a Diada de la Colla Jove dels Castellers de Sitges

Dissabte, 27, a les 18 h a la plaça Cap de la Vila de Sitges

Els Castellers de Sants es desplaçaran fins a Sitges. La colla local hi celebra la 26a diada i hi ha convidat els Borinots i els Castellers de Lleida.

Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

Diumenge, 28, a les 12 h a la plaça de la Vila de Gràcia

Els Castellers de la Vila de Gràcia tancaran la temporada amb la diada de la colla, diumenge al migdia. Serà una actuació a quatre bandes amb els graciencs, els Castellers del Poble Sec, els Sagals d’Osona i els Xics de Granollers.

12a Diada dels Castellers de Rubí

Diumenge, 28, a les 12 h a la plaça de l’Ajuntament de Rubí

Els Castellers de Sarrià aniran a Rubí. Compartiran plaça amb els amfitrions i els Minyons de Santa Cristina d’Aro.

Diada de Falcons de Barcelona

Diumenge, 28, a les 8 h a la plaça de les Beates

Els Falcons de Barcelona tenen un cap de setmana farcit de celebracions. Dissabte, la seva mascota, el Niku, fa 10 anys. I diumenge tindrà lloc la diada de la colla. A les 8 h començaran les matinades a la plaça de les Beates i la cercavila agafarà el relleu a les 10 h a la plaça de Ramon Berenguer.