El Cicle de Nits del Fòrum, el format alternatiu del Primavera Sound, engega l’últim cap de setmana d’actuacions al Parc del Fòrum. Aquest dissabte actua el grup de rock català “Mujeres”, després que es cancel·lés la funció que havien de fer el 18 de juliol. Els organitzadors van decidir suspendre els concerts durant 15 dies per la crisi del coronavirus i les “recomanacions contradictòries” que s’havien dictat des de la Generalitat.

Mujeres a les Nits del Fòrum

El festival tanca l’edició de dissabte amb la banda catalana que més vegades ha actuat al Primavera Sound. “Mujeres” és un grup de rock barceloní format per tres nois que combinen el rock and roll amb música d’altres gèneres com el pop. El grup havia d’estrenar disc el mes d’abril, però la pandèmia va ajornar-ne el llançament. Tot i això, asseguren que durant el confinament han aprofitat les xarxes socials per promocionar-se i també donar-se a conèixer a l’Amèrica Llatina.

L’última Nit del Fòrum culminarà aquest diumenge al vespre amb l’actuació del grup “The Amy’s Soul”. Es tracta d’una banda barcelonina creada per retre homenatge a la cantant de soul, Amy Winehouse, que va morir l’any 2011.