La 69a Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern s’ha inaugurat aquest divendres, en una edició que estarà marcada per les mesures i restriccions implantades per minimitzar els contagis de coronavirus. L’encarregada d’obrir l’espai ha estat la consellera de Cultura, Àngels Ponsa

La mostra s’allargarà fins al 4 d’octubre i ocuparà el tram del passeig de Gràcia entre la plaça Catalunya i Consell de Cent. Les autoritats sanitàries han donat l’aval a un esdeveniment que se celebra amb aforament limitat als estands i respectant les distàncies de seguretat.

Homenatge a Lluís Calvo i Josep Carner

La fira retrà homenatge al poeta i escriptor Lluís Calvo, encarregat de pronunciar el pregó inaugural. També hi haurà un reconeixement per Josep Carner amb l’exposició “Els llibres de Josep Carner (1884-1970)”, emmarcada a l’Any Carner. La mostra, dirigida per Jaume Coll Llinàs, comptarà amb la col·laboració del llibreter de vell Albert Obradors i s’hi podran veure ‘L’auca d’una resposta del senyor Gaudí’, el poema tan conegut d”Auques i ventalls’, amb vinyetes d’Artigau i rodolins cal·ligrafiats per Keith Adams.