Comencen les vacances de Nadal i ara els nens i les nenes teniu més temps lliure per jugar i aprendre. A través de sis minijocs us proposem descobrir quins són els personatges principals de la cavalcada de Reis de Barcelona. Us proposem aprendre-us els personatges de la cavalcada d’una manera divertida. Tots els jocs estan indicats per a nens i nenes de diverses edats.

El trencaclosques

Sabies que el rei Melcior ve del desert de Madian? Que el rei Gaspar habita al desert de l’Himàlaia? O que el rei Baltasar ve de les terres de Núbia? Seràs capaç de reconstruir la seva cara en sis trencaclosques de 16 peces cadascun?

Parelles amagades

Vegem com aneu de memòria. Sota les cartes del joc s’amaguen els tres reis i els tres patges. Afina la vista i la memòria i descobreix les cartes, mirant de completar les parelles en el menor nombre de moviments.

Matemàtiques reials

Com anem de sumes i restes? Et proposem que resolguis sumes i restes (i una multiplicació final). Cada personatge té un valor que hauràs d’anar descobrint a través de les operacions.

El xat dels Reis

Segur que saps que els tres Reis són molt antics. Però això no vol dir que siguin antiquats, tot el contrari. Descobreix cada personatge a partir de les emoticones que fan servir als seus grups de missatgeria

Escudella barrejada

Que bona que és l’escudella del dia Nadal. El problema és que a la nostra hi han caigut totes les lletres en un garbuix difícil d’esbrinar. Busca els noms dels personatges de la cavalcada de Barcelona que han caigut a la sopa.

El joc del patge Omar

Si has arribat fins aquí, ara toca el premi. Vols convertir-te en una estona en un patge de veritat? Doncs ajuda el patge Omar a recollir les cartes dels nens i nenes barcelonins. Però compte, perquè el patge Carboner et farà la guitza llençant-te rocs de carbó que hauràs d’evitar. Aconsegueix el màxim de punts en aquest joc interactiu que betevé ha preparat aquest Nadal.