sorteig loteria nadal 2021

Com és habitual quan s’apropa Nadal, hi ha moltes il·lusions i expectatives posades en el sorteig de la Loteria de Nadal. Aquest any 2021, els premis es repartiran com és tradició el dia 22 de desembre al Teatre Real de Madrid. En total, la Loteria de Nadal 2021 repartirà 2.408 milions d’euros en premis, vuit més que l’any passat. El sorteig de la Loteria de Nadal 2021 començarà a les 9 h i es podrà seguir en directe per betevé.

El dia anterior al sorteig, dimarts, 21 de desembre, s’acaba el termini per comprar un dels dècims a les administracions de loteria, cadascun a un preu de 20 euros. Si es compren per internet, els dècims es podran adquirir fins a les 22 h del 21 de desembre.

Programació especial

Amb motiu de la Loteria de Nadal 2021, betevé oferirà un format especial de programació. A partir de les 9 h es podrà seguir en directe el sorteig. I quan acabi hi haurà una programa especial amb connexions en directe amb les administracions que hagin repartit premis. També se’n farà un seguiment minut a minut al web beteve.cat amb tots els números premiats i l’impacte del sorteig a Barcelona.