lola herrera santa eulalia 2024

El Gremi de Restauració de Barcelona homenatjarà l’actriu Lola Herrera en la festa de Santa Eulàlia que organitzarà el 13 de febrer a la sala La Paloma. Herrera serà l’encarregada de fer el pregó de la festa en un acte que conduirà el presentador televisiu Jorge Javier Vázquez. Qui també ha pres protagonisme en la celebració és la cuinera Carme Ruscalleda: vestida en una reinterpretació de la copatrona barcelonina, és la cara dels cartells que anuncien la celebració.

La trajectòria de Lola Herrera

Herrera va debutar al cinema l’any 1953, però ben aviat va ser una de les cares més conegudes de la televisió on va participar en sèries com ‘La casa de los líos’ o ‘Amar es para siempre’. També ha estat molt present dalt dels escenaris teatrals on, de fet, als seus 88 anys està a punt de presentar l’obra ‘Adictos‘, coescrita pel seu fill, Daniel Dicenta.

La celebració de Santa Eulàlia dels restauradors se suma a la resta d’actes protocol·laris i festes que Barcelona organitza per homenatjar la seva copatrona. La festa del Gremi de Restauradors arribarà aquest any a la 6a edició i es farà a la sala de festes La Paloma, com ja es va fer en l’edició del 2023.

Celebració de la festa de Santa Eulàlia del Gremi de Restauració el 2023