María Núñez, coneguda pel seu “alter ego” musical Marenitas, ha estat la convidada d’aquest ‘Territori Groupie‘. La cantautora de Tenerife és, segons la conductora del programa Aïda Camprubí, “un caramel enverinat dels que agraden, perquè té contingut crític, però amb un embolcall pop“. I ha passat pel plató de betevé per cantar en directe una selecció dels seus temes.

  • ‘Cuando se acabe la goma del lápiz’
  • ‘La de los espejos’
  • ‘Las peliculitas hacen pupita’
  • ‘El rojo es un buen color para un esmalte de ojos’

Marenitas ha presentat a Territori Groupie el seu tercer EP “Una mente incapaz de admirar a los demás”. L’ha gravat amb el productor Guille Molina (Sara Sístole, Antonio Ferrer, Carlota Mad) i ha de ser la prèvia d’un àlbum definitiu que l’artista avança que gravarà en breu.

Tota una vida lligada a la música

L’artista assegura que la música ha estat des de petita la seva principal forma d’expressió. Va compondre la primera cançó als 17 anys. Després va conèixer altres artistes del circuit de cantautors de Tenerife com ara Pat Llombet o Mariana. I va ser llavors quan es va animar a expressar-se a través de les seves pròpies composicions.

Es va presentar amb 18 anys amb el primer senzill ‘La noche de las astronautas’. Un any després, va estrenar el seu primer EP “El último verano”, un treball acústic i autoproduït en què explica algunes experiències de l’estiu, just abans d’anar-se a Madrid a estudiar. L’any 2021 va treballar amb la productora Mariana Hernández en el seu segon EP “Esculpir en el aire”, un treball més íntim i acústic.