A Gràcia no només hi ha festa de dia durant la festa major. També hi ha escenaris i música per a tots els gustos a la nit. El Festigàbal, el festival de l’Heliogàbal, ha començat l’edició d’enguany als jardins de la Sedeta i la plaça del Sol s’ha transformat en la plaça del folk amb Korrontzi.

Me and the Bees han estat els encarregats d’inaugurar el Festigàbal més independent. La banda de ‘Mundo Fatal’ ha estrenat els jardins de la Sedeta però no ho han fet sols. També s’hi han sumat Zephyr Bones, Sandré i Disco Las Palmeras. El productor del festival, Albert Fernández, assegura que la intenció és conservar la germanor entre els grups i l’Heliogàbal. Apunta que cal “reivindicar les bandes properes però també les petites apostes”.

Un dels altres escenaris més sonats de les nits a Gràcia és la plaça del Sol, on un grup de percussió com Kabum ha amenitzat l’espera de Korrontzi, una banda que combina la música i el folklore basc. Fang Song Cuba ha estat un dels encarregats de celebrar amb els veïns del carrer de la Llibertat el primer premi del concurs de guarniments.