Poder veure en directe els teus grups musicals preferits no sempre és senzill, especialment si es tracta d’una banda que tot just arrenca i que ha nascut a Sydney. Una situació que és familiar per al Lluís Calvera, que va aprofitar la plataforma Cooncert per demanar que Sons of the East toquessin a Barcelona. La promotora permet, des de fa cinc anys, que els usuaris demanin l’actuació de les seves bandes preferides. Si el càlcul econòmic prospera, el concert s’organitza en una sala de la ciutat.

La iniciativa que va emprendre en Lluís s’ha acomplert aquesta setmana i ha sorprès fins i tot els organitzadors. La banda australiana ha esgotat les entrades en la seva estrena a Barcelona. Sons of the East ha omplert la sala Sidecar de gom a gom en un concert d’agraïment als seus seguidors però també per presentar el seu segon disc, ‘Already Gone’, en una gira europea.

Sons of the East, un gegant a la xarxa

La popularitat d’aquest grup ha crescut exponencialment des del 2011, quan es va formar a Northern Beaches, a Sydney (Austràlia). La banda transmet energia i passió dalt de l’escenari i ho fa amb un concepte diferent d’entendre la música. Un estil que els ha generat més de 30 milions de reproduccions a la plataforma Spotify i més de sis milions de visites a YouTube. El fenomen de Sons of the East, segueix guanyant popularitat gràcies a la senzillesa de les seves lletres i les melodies que les acompanyen.