El Disseny Hub Barcelona ha obert aquest dijous al matí una exposició emmarcada en la Mobile Week, que s’ha inaugurat a la tarda. La mostra és un recull de 14 obres que, segons el responsable del certamen, Esteban Redolfi, busca “crear un diàleg i una relació entre l’home i les màquines” per explorar “les sensacions i les reaccions” que deixa “la tecnologia en el nostre dia a dia”.

La mostra proposa un recorregut històric dels primers ginys tecnològics que van irrompre durant el segle XX, i planteja alguns que, s’intueix, marcaran la quotidianitat properament. En aquest context, una de les obres destacades és ‘Tycho: test one’, de Paul Friedlander, un dels artistes científics amb més reconeixement internacional. Planteja un diàleg visual amb una banda sonora, la de la pel·lícula ‘2001: Una odissea de l’espai’, de Stanley Kubrick.

L’exposició, titulada “La nostra senzilla relació amb la tecnologia”, es podrà visitar al Disseny Hub fins al 16 de març, en una edició en què la Mobile Week també preveu actes fora de la ciutat.