La Mobile Week 2019, el programa d’activitats prèvies al Mobile World Congress, trenca fronteres i arribarà a cinc àrees catalanes més a banda de Barcelona: Girona, Lleida, Reus, Igualda i la Ribera d’Ebre. Entre el 14 i el 23 de febrer s’hi celebraran més de 150 activitats per apropar a la ciutadania com la tecnologia està transformant l’educació i l’economia, entre d’altres sectors.

El director de la Mobile Week, Esteban Redolfi, ha assegurat que l’objectiu és dur a la ciutadania “estigui on estigui” les eines “per aprofitar la revolució digital”. En aquest sentit, el conseller de Polítiques Digtals, Jordi Puigneró, ha assegurat que la Generalitat està treballant perquè “tots els municipis del país” s’impliquin en “el que signifiquen la tecnologia mòbil i el Mobile per les seves vides”.

Per la seva banda el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha comparat el lideratge de Barcelona en els Jocs Olímpics del 1992 i la celebració del Mobile World Congress. Pisarello ha dit que per aconseguir “la mateixa capitalitat”, Barcelona ha de ser capaç de “contagiar l’entusiasme al conjunt de la ciutadania de Barcelona i la resta del país”.