El Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats acull l’exposició ‘ESC-OUT: desviaments de les pràctiques artístiques en l’esfera pública’, el resultat d’una col·laboració amb La Escocesa i la 6ª edició del seminari teoricopràctic de comissariat On Mediation.

La iniciativa acull 12 propostes d’artistes residents a La Escocesa: Valentina Alvarado Matos, Ricard Casabayó, Juan Antonio Cerezuela, Carmen de Ayora, Daniel de la Barra, Juan David Galindo Guarín, Marla Jacarilla, Wioityuwoityuo, Guillermo Moreno Mirallas, Marina Rubio, Carlos Vásquez Méndez i Tamara Zaitseva.

Recull d’obres

Juan David Galindo Guarín presenta ‘Metro ATA’: “Vaig decidir fer un estil de pregó en què jo vaig directament a parlar amb les persones”.

Marina Rubio sorprèn els vianants amb el seu castell de totxos: “Vaig escollir el material ceràmic amb la idea de fer un castell de cartes”.

Valentina Alvarado concep una nova bandera: ” Vam presentar una bandera que ve d’un dibuix que vaig fer fa molt de temps, una transformació de país a arrel”.

Resultat d'imatges de la escocesa

‘ESC-OUT: desviaments de les pràctiques artístiques en l’esfera pública’

Fabra i Coats, Centre d’Art Contemporani de Barcelona. Planta 2. Carrer de Sant Adrià, 20

Fins al 17 de març

Horaris i preus:

Dilluns tancat

De dimarts a divendres, de 12 a 15 h

Dissabte, de 12 a 20 h. Visites guiades a les 18 h

Diumenge, de 11 a 15 h. Visites guiades a les 12.30 h

Entrada gratuïta