Lildami, de paisà Damià Rodríguez, és un artista de rap i trap de Terrassa. En actiu des de l’any 2014, Lildami rapeja i canta principalment en català i de moment no li ha anat gens malament: ”Va arribar un moment que vaig pensar: tinc estalvis, soc jove, sé que potser sembla una bogeria però apostem per això i intentem complir el somni”.

‘La guapa de la classe’, ‘Maleducao’ o ‘Tirant lo blanc’ són algunes de les cançons de Lildami que ja superen les dues-centes mil visites a YouTube. I és que el cantant es considera imparable: ”’Imparabla’ és com el meu leitmotiv, el meu lema, la meva filosofia de vida. Què ningú et digui el que pots fer, fes el que et diuen que no podràs fer.”

‘Flors mentre visqui’

El disc debut de Lildami, ‘Flors mentre visqui’ ha estat produït per Sr. Chen, amb qui el cantant es va entendre des del primer moment. “Ens hem trobat dues persones que treballem ràpid, el procés de creació del disc, si el condenséssim en dues setmanes tindríem el disc fet”.
12 cançons en què també s’hi troben col·laboracions amb músics de diferents gèneres com Suu, Pau Lobo, Oques Grasses o Dorian. ‘Flors mentre visqui’ ha estat portada de la revista ‘Enderrock’ i festivals com el Cruïlla j o el Curtcircuit ja l’han programat.

Resultat d'imatges de flors mentre visqui

El disc ‘Flors mentre visqui’ va ser presentat amb un vídeo de significat simbòlic en què Lildami s’enterra a si mateix: “Jo crec que quan et mors et comencen a tirar les flors, doncs no, la reivindicació és que si m’heu de dir alguna cosa bona, si us plau, digueu-m’ho abans que mori”.

El single ‘Pau Gasol’

‘Pau Gasol’ és el primer single del disc amb la col·laboració de Sr. Chen i amb clares referències al jugador català de basquet.