La Capella ha inaugurat “Escena 2”, la segona seqüència expositiva de “Les escenes, 25 anys després”, que commemora els 25 anys de l’equipament. Des de l’any 1994 La Capella ha acollit 200 exposicions de 1.200 artistes emergents de la ciutat. “Les escenes, 25 anys després” no vol ser una retrospectiva, sinó una mena de festival expositiu, o una mostra que va generant seqüències, sis fins al mes de juny. Això té a veure, segons David Armengol, un dels cinc comissaris del cicle, amb la natura sempre canviant de la mateixa Capella que s’ha anat reinventant a si mateixa des de l’any 1994 amb la convocatòria anual oberta Barcelona Producció. La idea és que les mutacions d’aquestes escenes dels 25 anys entrellacin el passat i el futur de La Capella.

“Escena 2”

Una de les primeres exposicions que va desplegar Barcelona Producció l’any 1994 va ser de Gustavo Marrone, avui resident a Buenos Aires però durant anys vinculat a Barcelona. Del mateix artista és la que es pot veure a “Escena 2: Nada tiene fin”. Es tracta d’una sorneguera col·lecció de revistes del cor que va des del 1994 fins als nostres dies, amb portades sempre dedicades a noblesa i monarquia.

Una altra peça d'”Escena 2″ és ‘Fardo’, de Julia Spínola,  una escultura que s’adiu amb la perspectiva canviant del cicle escenes, perquè fins al juny anirà patint intervencions de l’artista. A “Escena 2” hi ha també peces de Carles Congost, Marc Vives, Daniel Jacoby, Lucía Egaña, Alex Reynolds i David Bestué. “Escena 2” estarà a La Capella fins al 10 de març. Després i fins al juny, hi haurà quatre escenes més.