Eva Ruiz

(ACN/Redacció) La primera gira de la cantant Eva Ruiz arrencarà el 23 de maig a la Sala Razzmatazz 3 de Barcelona. Després de 10 anys a la indústria, Ruiz mostrarà a la gira com està evolucionant amb una música que s’endinsa en el seu creixement com a artista. “El seu so suau, influenciat pel R&B, afrobeat, soul i d’altres, calma i captiva la imaginació dels seus oients, mentre els seus tons dolços i commovedors pinten un quatre sobre què significa ser una jove independent”, han assegurat des de Live Nation.

Una dècada a la indústria amb tan sols 25 anys

La gira arrencarà a Barcelona i seguirà a Madrid, València i Màlaga. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous al matí. La jove cantant, de tan sols 25 anys, es va donar a conèixer l’any 2014 a través del programa ‘La Voz Kids’, en què va quedar finalista. Poc després del seu pas pel concurs, es va associar amb Warner Music i Must Producciones, discogràfiques amb les quals va començar a treballar el seu debut ’11 vidas’. Durant la seva dècada de trajectòria musical, ha col·laborat amb artistes com Sergio Dalma o Efecto Pasillo.

De la música al cinema

El 2023, però, es va endinsar també en el món del cinema. Va participar com a actriu en la pel·lícula d’Amazon Prime ‘Culpa mía’, que ha portat a la petita pantalla la famosa trilogia de Mercedes Ron. Ha donat veu, a més, a la cançó oficial de la filmació ‘Ahora que puedo’. Aquest gener, ha acabat el rodatge de la seqüela, estrena que es preveu cap a mitjans d’any.