El pop en català es troba en un moment d’esplendor. Els projectes són cada vegada més i més variats, portant la nostra llengua a estils i sonoritats que no fa tant no hauríem concebut. I aquesta setmana, l”Habitació 910′ n’és testimoni amb la visita de l’Ariox i l’Alvert.

La cardedeuenca va publicar àlbum a mitjans de setmana, el primer íntegrament en solitari (l’àlbum anterior, del 2022, era un treball a mitges amb Galgo Lento). Amb un títol tan directe com ‘Ariox is super sad’, el disc ens confirma que l’hiperpop també pot sonar en català. I l’Alvert, que ens va acompanyar a l’especial nit de Cap d’Any amb el seu tema ‘Crema catalana’, va llançar divendres el seu àlbum debut, ‘Cors’, i l’estrena al nostre plató regalant-nos un dels seus talls en directe.

Amb els ‘Gourmet tracks’, de l’Alvie, viatgem fins a l’alta edat mitjana: ens descobreix als Gregotechno, un projecte que fusiona el cant gregorià amb la música electrònica, i contactem via telemàtica amb el psicòleg Juan Muñoz, conegut pel seu compte d’Instagram @psicologeria, per parlar del seu primer llibre, ‘Discutir es sano (si sabes cómo)’.

Abans que acabi gener, et portem per fi el nostre “top 10”: les millors cançons, segons nosaltres, de les darreres setmanes. Qui estarà al número 1?

I després de vuit anys de carrera, incomptables senzills i diverses “mixtapes”, Bad Gyal publica, finalment, el seu àlbum debut. A ‘La joia’ trobem temes que ha anat presentant-nos els darrers mesos, i arriba amb un nou senzill, ‘Perdió este culo’, que de ben segur entrarà al proper “top 10”. A més, les seves germanes, Mushkaa i Greta, també sonen al nostre repàs de l’actualitat, en què no falta un repàs de les propostes més destacades de l’edició d’enguany del Benidorm Fest, que se celebra aquesta setmana entrant.

Tens ganes de ballar? No et preocupis, que la ‘Màquina del temps’ t’ajuda amb una selecció que va des de Miami Sound Machine, Sean Paul o Ozuna fins al house de Chico Blanco o el popular ‘Chillin’, de Modjo.

Entra a l’’Habitació 910’ de betevé i deixa que el pop s’apoderi de tu!

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: