Sala Beckett

(ACN) La Sala Beckett aplica des del 14 de març un ERTO als seus 18 treballadors, segons han explicat des del teatre aquest dilluns. L’expedient es va activar l’endemà del tancament obligat de sales i esdeveniments culturals per contenir l’expansió del coronavirus, amb la declaració de l’estat d’alarma. Afecta l’activitat total de 17 treballadors i en un 75 % de l’encarregada de recepció.

La sala del Poblenou s’acull així a la suspensió temporal de la relació laboral amb els seus treballadors, però els garanteix seguir cobrant el sou, ja que abonarà el 30 % al qual no arriba la prestació d’atur garantida. Des de l’equipament dirigit per Toni Casares asseguren que l’ERTO s’allargarà “fins que s’aixequi el confinament”.

Quant a la programació, la Sala Beckett manté per ara l’ajornament “sine die” de ‘La morta’ de Pompeu Crehuet‘, de Marc Crehuet, que ja havia estrenat. També es troba aturat l’espectacle infantil que s’havia d’inaugurar la setmana passada, a càrrec de la primera companyia resident de teatre familiar que ha tingut mai la Beckett. L’obra ajornada és ‘Les croquetes oblidades‘, un text de Clàudia Cedó amb direcció d’Israel Solà.