El paper de vàter o paper WC s’ha convertit en un dels productes estrella durant el confinament per la crisi del coronavirus. Esgotat a molts supermercats durant els primers dies, era freqüent tornar de fer la compra sense aquest producte. Es va convertir en el bé més demandat, tot i la insistència de les autoritats que l’abastiment als supermercats estava garantit.

Una de les primeres iniciatives amb el paper higiènic com a protagonista va ser el repte viral de fer tocs amb ell. Riqui Puig, jugador del Barça, va ser un dels que es va apuntar a la moda d’enregistrar-se fent tocs a un rotlle de paper de vàter.

Aprofitant l’èxit del paper higiènic, una pàgina web ha decidit facilitar la feina als ciutadans amb una calculadora que prediu quants dies et durarà el paper de vàter que has comprat.

Com funciona la calculadora de paper WC?

Simplement has d’omplir dades com el nombre de rotlles de paper de vàter que tens disponibles a casa i les vegades que vas al lavabo de mitjana cada dia. Amb aquestes dues variables ja et dona una previsió de dies, comptant que el confinament durarà dues setmanes.

Però s’hi poden afegir variables extres. Si el confinament durarà més dies, quina quantitat de paper de vàter fem servir en cada visita al lavabo o quanta gent viu a casa.

La calculadora et torna la dada amb els dies que et durarà el paper de vàter.

Paper vater