(ACN)  El “cantaor” Diego el Cigala ha actuat al Parc del Fòrum en un concert íntim i intens, en el qual ha desplegat la seva nostàlgia a través dels seus èxits. El cantant ha celebrat ser a Barcelona i donar suport a la cultura, i ha demanat “salut per a tothom”.

Amb les entrades esgotades, Diego el Cigala és un habitual dels concerts a Catalunya amb presència estiu rere estiu als principals escenaris. En el marc de Nits del Fòrum, ha defensat èxits d’àlbums emblemàtics com ‘Lágrimas negras’, ‘Dos lágrimas’ i ‘Romance de la luna Tucumana’, i també de les seves cançons més recents dels discos ‘Indestructible’ i ‘Cigala canta a México’. Aquest darrer disc s’ha quedat pràcticament sense gira de presentació a causa de la pandèmia del coronavirus.

Amb puntualitat, la seva veu ha silenciat el pati de butaques a l’aire lliure des del primer moment, quan l’artista ha assegurat sentir moltes emocions i ha donat les gràcies per ser a la ciutat per “viure el somni que és la música” juntament amb el públic, que representa la cultura, ha dit. El seu carisma i personalitat s’han desplegat en forma d’una poderosa interpretació de temes com ‘Corazón loco’ i ‘Lágrimas negras’.

Després d’una faringitis aguda

El públic barceloní no tenia totes les garanties de la presència del “cantaor” aquesta nit al Fòrum, després que hagués d’ajornar el seu darrer concert previst per diumenge passat, 23 d’agost, al Port Adriano Music Festival i reprogramar-lo per al 6 de setembre. Segons va anunciar l’oficina de representació de l’artista, el cantant tenia un “procés de faringitis aguda” que li va requerir tractament i repòs.

A més, aquest concert arriba després de la darrera actuació del “cantaor” a Catalunya el desembre passat al Gran Teatre del Liceu en el concert ‘Entre amigos’, on va repassar els seus grans èxits acompanyat d’amics com Tomatito i Duquende.

El concert d’aquest dijous representa l’equador del cicle promogut pel Primavera Sound Nits fel Fòrum, amb més de 70 concerts des del juliol. També passaran per aquesta proposta musical fins al 20 de setembre artistes com Manel, Toundra, El Petit de Cal Eril, Amaia, El Yiyo, Capullo de Jerez, Dorian i Mujeres, en una celebració que clausurarà un homenatge a Amy Winehouse a càrrec de The Amy’s Soul.