concert Love of Lesbian palau sant jordi

Una de les novetats de la reobertura de l’oci nocturn anunciada per aquest divendres, 8 d’octubre, és la possibilitat de celebrar concerts als locals a peu dret i sense distància de seguretat. L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) ha valorat positivament la mesura aquest dimarts, després de reunir-se amb el govern aquest matí al costat d’altres representants del sector.

Catalunya reobre tot l’oci nocturn amb passaport de la covid aquest dijous a la nit

Des de l’ASACC han avançat que la reobertura de les sales de concert serà amb l’aforament del 70 % dels espais, amb el públic dret i sense distància de seguretat. Des d’aquesta associació també han rebut com una “bona notícia” l’accessibilitat a través de la presentació del passaport covid.

Però l’ASACC creu que les properes setmanes s’hauria de revisar l’ús de la mascareta perquè passi de ser obligatòria a només recomanada, tenint en compte que als locals s’haurà d’accedir amb el certificat de la covid negatiu.

Aquesta tarda, el govern concretarà en una roda de premsa la resta de detalls de la reobertura de l’oci nocturn i les sales de concerts.