felicitacions nadal whatsapp

Estàs buscant cançons de Nadal per a les festes? Aquí t’oferim una sèrie de nadales tradicionals, però també cançons modernes, que no poden faltar per gaudir de les festes i passar un bon Nadal. Aquí tens set peces musicals en vídeo perquè puguis cantar-les amb tota la família aquest Nadal 2022!

1. Cançó de Nadal típica: ‘El 25 de desembre’

És una de les cançons de Nadal més populars entre nens i adults. ‘El 25 de desembre‘ sona cada any a les escoles i a les famílies i és estrany que hi hagi algun nen que no la sàpiga. És una cançó que no pot faltar per a les festes!

2. Caga, tió

Estàs a punt de fer cagar el tió? Aquesta cançó és de les més típiques a les escoles de Catalunya perquè el tió de Nadal tregui els regals per als més menuts! “Caga torrons, que són més bons!”

3. ‘A Betlem me’n vull anar’

És una nadala animada per cantar amb els nens i amb una lletra potser més difícil de memoritzar que les dues anteriors… però tampoc no pot faltar a casa! També és una de les cançons de Nadal típiques a les escoles de Catalunya.

4. Cançons de Nadal modernes: ‘Aquí és Nadal i estic content’

Arriben les cançons de Nadal modernes! ‘Aquí és Nadal i estic content’ és una de les cançons de La Pegatina que més sona per aquestes festes. Una peça animada, divertida i que provoca el somriure a qui l’escolta!

5. ‘M’agrada el Nadal’

‘M’agrada el Nadal’ és una cançó de Dàmaris Gelabert que va sortir a la llum el 2015. És una peça més calmada, dolça i amb una lletra que mostra les tradicions d’aquestes festes. Una bona opció perquè soni mentre fas l’àpat amb la família!

6. ‘Si ens veiessis’

És l’última nadala en català que et proposem per a aquest 2022. És una cançó de Joan Dausà amb Sara Pi que desperta nostàlgia, que recorda aquelles persones estimades que ja no poden ser amb nosaltres però que, malgrat tot, les tenim sempre en la nostra memòria.

7. ‘All I want for Christmas is you’

La cançó de Mariah Carey encapçala les llistes d’escoles en plataformes digitals per a aquestes dates en nombrosos països d’arreu del món i, per tant, és la peça idònia per tancar aquesta llista! Qui no ha sentit mai “All I want for Christmas is you” a la ràdio, la televisió o en alguna botiga?

Notícies del Nadal 2022

cançons de nadal