Aquest divendres obre portes a Can Saladrigas, per tercer any consecutiu, el Campament Reial del Poblenou i ho fa amb les entrades esgotades. Tot i ser gratuït, calia reservar. El 27 de desembre es va obrir el termini per demanar plaça i, en només 12 hores, ja no en quedaven. El campament romandrà al barri durant sis dies, fins al 4 de gener.

El Campament Reial del Poblenou és un recorregut d’una mitja hora plena de llum i màgia, amb vuit espais emblemàtics per als Reis d’Orient com l’oficina postal i el taller de regals. Es tracta d’una iniciativa de la Coordinadora d’Entitats i de la Colla del Drac del Poblenou, juntament amb el Centre d’Imatgeria Festiva del Poblenou. Les tres entitats compten amb la col·laboració d’un centenar de voluntaris i una quarantena d’associacions i empreses.

Un campament nascut en pandèmia

El Campament Reial del Poblenou va néixer l’any 2020, quan a causa de la covid-19 no es va poder celebrar la cavalcada de Reis i les entitats del Poblenou van decidir buscar una alternativa. En aquella primera edició hi van passar gairebé 4.000 persones, la qual cosa els va animar a repetir l’experiència.

L’any passat, tot i que van obrir un dia menys, l’èxit es va repetir amb més de 3.600 visitants. Enguany els organitzadors estan més encoratjats que mai, amb un campament consolidat i molt esperat pels veïns del barri, que han esgotat ràpidament les entrades i han superat qualsevol expectativa.

Un campament reial amb vuit espais temàtics

El campament d’enguany disposa de vuit espais temàtics: el Gabinet dels Astròlegs, la Mina del Carbó, l’oficina postal de Ses Majestats els Reis d’Orient, la visita a l’ambaixador reial, el Taller dels Regals, l’Espai de la Llum i el passeig dels Desitjos.

La instal·lació obre cada dia, des d’aquest divendres, 30 de desembre, i fins al 4 de gener, de 17.30 a 21 h. L’entrada al recinte es fa per la plaça de Can Saladrigas, en grups d’entre 10 i 12 persones, i la durada de tot el recorregut és d’uns 30 minuts.

Notícies del Nadal 2022