cap any 2022-2023 barcelona

Ja estàs pensant en la nit de Cap d’Any 2022-2023 a Barcelona? Es tracta d’una de les nits més especials de l’any a Barcelona i el conjunt de Catalunya, amb una gran oferta d’activitats per acomiadar el 2022 i donar la benvinguda al 2023. Hi haurà focs artificials a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, locals on fer les campanades 2022-2023 i discoteques on ballar i passar una bona nit amb els amics. Fins i tot pots celebrar-la amb betevé.

A continuació et detallem què fer la nit de Cap d’Any 2022-2023 a Barcelona. Escull la proposta que més t’agradi!

Festa de la nit de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina

La festa de la nit de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina serà un espectacle aeri amb pirotècnia, música, drons que se sumaran a l’espectacle de llum i so propis de la Font Màgica de Montjuïc. El fil conductor serà l’agermanament entre els pobles i és una creació original per a la ciutat de la companyia francesa Groupe F. El muntatge també fa una crida a la pau en un moment simbòlic com és l’inici d’un any nou.

Un espectacle de 24 minuts en dues parts: una primera part de 12 minuts amb una combinació de llum, foc i aigua amb les fonts i 200 drons que formaran diverses figures. Les campanades es faran amb llum i un gran castell de focs. Finalitzades les campanades es farà un espectacle de 12 minuts més de llums de Scott Gibbons.

 Dissabte 31 de desembre del 2022, de les 21.30 h fins a les 0.15 h, aprox. A l’avinguda de la Reina Maria Cristina.


Altres festes a Barcelona

 • La Paloma: festa de principi d’any en aquesta sala que ha estat 15 anys tancada. La Paloma assegura que aquesta festa és el preàmbul de la seva inauguració (sense concretar data). Carlos Sarduy, SonidoTupinamba, Guillermo de Juan, Virginie, Groove Messengers. Obertura de portes a les 0.30 h.
 • Razzmatazz: Razz New Year’s Eve: DJ2d2 + Loli Zazou. Obertura de portes a les 2.30 h.
 • Sala Upload: Asia Knox, Katie Louise + Jandro, Guillem Undersounds, MP3A, Daniel BCN Psych Fest i Eli Skrerwu seran els encarregats. Obertura de portes a la 1 h.
 • Sala Apolo: Nitsa: Klara Missyle + Marc Piñol + Oddzero + Sama Yax + Velmondo + Vonvon a Barcelona. Obertura de portes a la 1 h. Astin: Aines + Drazzit + Lanav b2b Rumbler + Neska + Thérèse Ha en Barcelona. Obertura de portes a la 1 h.
 • Sidecar: rep el 2023 amb Clara Rigby i Nacho Ruiz. Obertura de portes a les 0.30 h.
 • Moog: Rubén Seoane (Moog Club) + Uroz (Moog Club) + Baco (Moog Club). Obertura de portes a les 0 h.
 • Poble Español: aquest espai celebra les campanades fins altes hores de la matinada amb música i bon ambient. Obertura de portes a les 22.30 h.
 • Freedonia: aquesta sala del Raval celebra una festa de la nit de Cap d’Any. Obertura de portes a les 0.30 h.
 • INPUT & ONíRICA pres. (dins el Poble Espanyol): festa de la nit de Cap d’Any amb Giorgia Angiuli & Undercatt . Obertura de portes a les 0 h.
 • The Hoxton: aquest hotel al Poblenou presenta la Cava 54, la festa més gamberra i exuberant de la nit de Cap d’Any. Obertura portes a les 21 h (amb sopar) i 0 h (festa).
 • Antic Teatre: festa de nit de Cap d’Any a l’Antic Teatre amb música en directe (Los Yolos) i música electrònica (Baromix, Spy DJ i més). Obertura de portes a les 0.30 h.
 • Casino de l’Aliança del Poblenou: celebra la festa de la nit de Cap d’Any en aquest espai emblemàtic del Poblenou.

I a moltes més sales i discoteques de la ciutat, també en hotels i restaurants.


I per si et vols avançar…

Divendres 30 de desembre, de les 22 a les 0.30 h. Jardins de Can Farrero

La Marina Viva, l’associació de barri de la Marina, organitza les precampanades divendres 30 de desembre. A partir de les 22 h i fins a la mitjanit, podreu viure tot el ritual però una nit abans! Les celebracions començaran amb l’actuació de La Tropical Versions als Jardins de Can Farrero.
Tot seguit, focs i la festa, que continuarà amb més música fins a les 0.30 h. El CC la Cadena i el CC la Casa del Rellotge us regalen el cotilló, podeu passar a recollir el tiquet fins que en quedin, i el raïm l’haureu de portar vosaltres de casa!Passa la nit de Cap d’Any amb betevé

betevé oferirà la nit de Cap d’Any un programa enregistrat a la Sala l’Apolo, una gala que presentaran els companys del programa musical ‘Habitació 910’, Jordi Chicletol i Alvie, amb la col·laboració de Carla Junyent i Aïda Camprubí. Horari: de 23 a 1 h, a betevé.

Actuacions: Musical Cruz de Navajas, Rocío Saiz, Ken Pollet, New George, Futurachicapop, Goliarda, Sonia Madoc, Lauren Nine, Scorpio, Svetlana i Els Seitons Rumba Poblenou.

I en acabar el programa especial, concerts tota la matinada: Pablo Vittar, Metronomy, Mogway, Durag, Cartel Madras i Sunkusi.


Notícies del Nadal 2022