betevé ha estat guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona 2019, en la categoria de mitjans de comunicació, per la cobertura dels aldarulls que hi va haver a la ciutat arran de la sentència del procés. El jurat ha valorat l’“excel·lència informativa” de betevé i ha destacat “el rigor i la professionalitat de tot l’equip”. Han recollit el premi el director de betevé, Sergi Vicente, el director d’Informatius de betevé, Xavier Muixí, i la directora del programa ‘bàsics‘, Eva Arderius, de la mà de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

En el discurs d’agraïments, Sergi Vicente ha dit que “betevé és més necessària i més útil que mai” perquè “betevé és de la gent de la ciutat i treballem per a vosaltres”, mentre que Xavier Muixí ha destacat que “el premi reconeix com ho vam fer i és com una vitamina que renova el compromís amb la informació”. Per la seva banda, Eva Arderius —que va capitanejar la cobertura en directe de les protestes— ha recordat tota la gent que hi ha al darrere del premi: “Gràcies a la feina dels companys vam poder explicar el que passava a Barcelona amb serenitat”.

Es dona la circumstància que al desembre betevé també va rebre el Premi Muriel Casals (atorgat per Òmnium Cultural) per la cobertura dels aldarulls postsentència.