(ACN/Redacció) Els fans de Bad Gyal estan d’enhorabona. L’artista catalana ha estrenat aquest dijous la segona part de la cançó ‘Chulo’ amb la col·laboració de les raperes dominicanes Tokischa i Young Miko. Amb l’estrena de la nova remescla ‘Chulo Pt.2’, Bad Gyal recupera un dels seus temes estrella, ’Chulo’, publicat aquest 2023.

Una nit de festa per Barcelona

El tema arriba amb un videoclip dirigit per Artasans en el qual les tres artistes gaudeixen de la nit i de la festa dins d’una limusina, en un restaurant i, per descomptat, a la discoteca, un espai que representa el sentiment festiu i nocturn de Bad Gyal. La portada del tema està dissenyada per Pol Anglada, qui també va estar darrere de l’original. S’hi veu com una mà amb ungles acríliques recorre un cos amb delicadesa.

Bad Gyal convida les raperes Tokischa i Young Miko a cantar

La cançó surt quan no fa ni una setmana que Bad Gyal va actuar al Sónar. Un tema que ja va revelar per sorpresa al Primavera Sound Madrid, quan la cantant catalana va convidar la rapera Young Miko a l’escenari per cantar juntes la nova versió. El vídeo ja acumulava aquest dijous al matí més d’un milió de visualitzacions. “Jo vull fer alguna cosa per vostès i ensenyar-los alguna cosa que no ha sortit”, va dir Young Miko per introduir la sorpresa.

Gira d’estiu a festivals

El llançament de ‘Chulo Pt. 2’ arriba just abans que Bad Gyal reprengui la seva gira d’estiu aquest dissabte 24 de juny a les Canàries. Més endavant anunciarà dates internacionals amb les quals recorrerà el món, però, de moment, estarà fins al 8 de setembre oferint la seva música en múltiples festivals programats d’arreu de l’estat.